Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek találkozni a fiúval. Mit tegyek? Félek, hogy nem lesz téma és nem tudunk beszélni majd.14/L
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 11:04
1/5 anonim válasza:
Nagyon sokszor lesz olyan hogy nincs mirol beszelgetni, es az egesz randi kellemetlen. Ilyenkor be kell latni hogy ez nem sikerult, es tovabb keresgelni. Ha pedig passzoltok egymashoz, akkor ugyis magatol jon majd minden.
Szoval azt akartam ezzel mondani hogy nem feltetlenul a te hibad ha nincs mirol beszelgetni, lehet hogy siman nem egymashoz vagyok valok.
2/5 anonim válasza:
Szerintem egy próbát megér a dolog! Tudom élőben tényleg nehezebb beszélgetni mint neten,de majdcsak jön majd a téma. Igazából az időjárástól kezdve hobbiról,családról,suliról,barátokról,bármiről lehet beszélgetni. Szóval csak ne idegeskedj és magától menni fog :)
4/5 anonim válasza:
ne félj:) ha találkozni akar veled,akkor nyilván készül a kínos csend megtörésére:)
5/5 anonim válasza:
De te is keszulhetsz otthon ha szeretned, hogy jol alakuljanak a dolgok. Gondolj ki otthon nehany temat, amirol beszelhetnetek, szerintem ez segiteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!