Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit szeretnék elhívni randizni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és mindennap szoktam beszélgetni egy anime rajongó lánnyal és szeretném elhívni randizni.Azt mondta hogy nem vagyok az esete ennek ellenére monden nap beszélünk. Mindig a kedvében járok.Próbálkozzak nála?Vagy keressek mást?2015. okt. 26. 18:46
1/11 anonim válasza:
Ha a szemedbe mondta ,hogy nem vagy az esete.. pff. Keress mast,.. de aze tartsd vele a kapcsolatot
2/11 A kérdező kommentje:
Kommentbe képet is küldök
2015. okt. 26. 18:48
4/11 A kérdező kommentje:
Még nem láttuk egymást személyesen
2015. okt. 26. 18:50
5/11 anonim válasza:
Akkor is meg éri hisz nem vaszíthetsz
6/11 anonim válasza:
Próbálkozz! A remény hal meg utoljára, tudod. :D Na, jó viccet félretéve igen, próbáld meg. Hívd el randira is, nem veszíthetsz sokat vele, és a lányok hiúságát legyezgeti, vagyis jólesik nekik, ha elhívják őket randizni. Ha nem egy tahó, akkor bele fog menni.
7/11 A kérdező kommentje:
De félek hogy a baráti kapcsolat megváltozik köztünk
2015. okt. 26. 19:00
8/11 anonim válasza:
Attól még, hogy nem vagy az esete barátkozhat veled.
Fölöslegesen próbálkozol, ha megmondta, hogy NEM vagy az esete.:/
10/11 anonim válasza:
Hívjad el sima találkozóra,nem kell,hogy randi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!