Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 év körüli lányok ti mit szólnátok, ha egy fiú pizzázni hívna el titeket?
Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 13:13
1/15 anonim válasza:
Én örülnek neki, de az se mindegy, hogy ki a srác ;)
2/15 anonim válasza:
Azt h nem lehet vigyázom az alakomra
3/15 anonim válasza:
Ha szerinted szimpatikus vagy neki akkor hívd el bátran!
4/15 anonim válasza:
Én igent mondanék de csak ha kedvelem a fiút. Egyszer elhívott a fiú aki tetszik de még volt egy tesim es nem tudtam menni es attól félek hogy azt hitte nem akarok vele menni.. Ha ilyen helyzetbe kerülnél mindenképpen add a tudtára hogy máskor nagyon szívesen mennél
5/15 anonim válasza:
Hát én örülnék ha valaki elhívna, persze nem fizetnék semmit, neki kell fizetni mindent, ráadásul én dönteném el, hogy milyen legyen. 17/F
6/15 anonim válasza:
Ingyen kaja, bármikor *-*
Komolyra véve a szót, ha szimpi a srác bármikor (:
7/15 anonim válasza:
En orulnek neki :) de csak akkor mennek el ha szimpi a srac vagy ha kedvelem :)
8/15 anonim válasza:
Hát attól függ milyen a lány.
A barátnőmet alapul véve...ő jó alakú meg táncol és vigyáznia kell az alakjára és inkább gyümölcsöt meg hasonlókat eszik.mikor pizzát szoktunk rendelni akkor általában én eszem meg az egész pizzát.ő egy kis szeletet vesz csak belőle és annyi volt.
Én inkább sütizni vinném.ott kicsik az adagok.vagy ha van kis pizza akkor az.
Csak mondtam :D
10/15 anonim válasza:
Nem szoktam ilyet enni,nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!