Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Az miért lehet, ha egy népszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet, ha egy népszerű, magabiztos fiúnak még nem volt barátnője, és szűz?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy tényleg nem is akarja, vagy csak nem meri ezt megváltoztatni?

2015. okt. 26. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért, mert ha bunkó, akkor senki nem akar vele összejönni vagy a "menő" lányok mar foglaltak
2015. okt. 26. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószinűleg értéket képvisel ebbe a világba és aki értéket kepvisel azt szeretik minnél méllyebbre taposni csak nem sikerült így ezba párkapcsolataiban jelentkezik.
2015. okt. 26. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy olyan lány tetszik neki, aki elérhetetlen, vagy legalábbis ő elérhetetlennek gondolja. Az is lehet, hogy meleg.
2015. okt. 26. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
valszeg nem jön össze fűvel fával, mert értelmes
2015. nov. 1. 18:39
 5/6 anonim válasza:
Ahogy az előző válaszolók leírták, vmi olyasmire tippelek én is, tehát: vagy normális, vagy meleg, illetve kiegészíteném: lehet hazudik, és csak ezzel akar bevágódni nálad
2015. nov. 2. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
van olyan hogy népszerű és magabiztos de mégis normális és egy értékes lányt akar... nekem se hiszik el sose hogy szűz vagyok mert én is népszerű és magabiztos vagyok sokak szerint jóképű is (nem tudom mire de ok mondják én meg ilyenen nem fogok veszekedni :D) és mégiscsak egy barátnőm volt es szűz vagyok pedig sokan jelentkeztek be nálam de hülye lány nem kell... az értékre hajtok én is abból meg kevés van 17/f
2016. ápr. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!