Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a smaciztam randin a hölggyel, akkor a legközelebbi találkozásunkkor is smacizzam le? Vagy csak simán puszival köszöntsem?
Szerintem puszival nyiss (köszönj), aztán lehet fokozni. Úgy sokkal izgalmasabb, mintha elmaradna a felvezetés.
Ha meghitt kapcsolatról van szó, és nem csak szórakoztok egymással, akkor az is nagyon szép, ha a kezét simogatod, puszilod, öleled... Van olyan megható és emlékezetes, mint a csók. Ez a gyengédség, nem kell mindjárt a "tárgyra" térni.
Szerintem a hölgy kifejezéssel csak udvarias akart lenni a kérdező, az tény hogy ez nehezen párosítható össze a smacival. Igen, azt csóknak hívják.
1. verzió: ha puszival nyitsz, lehet hogy azt hiszi a "hölgy" hogy ez visszalépés részedről, ezért ha pár perccel később (ha úgy látod a reakcióin hogy vágyik rá) nagyon fog örülni egy csóknak.
2. verzió: ha csókkal kezded, akkor is várd meg a következő előtt, hogy mit reagált. Így viszont elveszik annak a pár opercnek az izgalma a lány részéről. És a csók az nem feltétlenül egy hosszú nyálas "smacit" takar, lehet egy határozott de rövid szájrapuszi is.
És ne felejtsd el, a szeretetet meg a vonzalmat sokféleképpen lehet (és kell) kifejezni. Tekintet, ölelés, érintés, kedves szavak... sokkal lényegesebbek, mint bármelyik csók.
26/L
A smacizás és a szokványos puszi között azért van köztes dolog is, a szájra puszi.
Találkozáskor valakit egy nagy nyelves smárral fogadni nem éppen úriemberes, inkább a lerohanós tahókra jellemző magatartás.
Persze, ha a lány tahó, akkor semmi gond.
Én egy érzéki, a cuppantósnál kicsit hosszabb szájra puszit javasolok köszönéskor - aztán a következő csókváltásnál már bele lehet merülni :)
Azt semmiképpen ne gondold, hogy ha a múlkori smaci után nem rögtön azzal indítasz, akkor az visszalépés - ez netto hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!