Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha a smaciztam randin a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a smaciztam randin a hölggyel, akkor a legközelebbi találkozásunkkor is smacizzam le? Vagy csak simán puszival köszöntsem?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 23:02
1 2
 11/18 anonim válasza:
Ha 16 lennek, tini kategoriaba irnek...ott segitenek is neki jobban mai tinik.hahoooo,modiiik!
2015. okt. 15. 09:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem puszival nyiss (köszönj), aztán lehet fokozni. Úgy sokkal izgalmasabb, mintha elmaradna a felvezetés.

Ha meghitt kapcsolatról van szó, és nem csak szórakoztok egymással, akkor az is nagyon szép, ha a kezét simogatod, puszilod, öleled... Van olyan megható és emlékezetes, mint a csók. Ez a gyengédség, nem kell mindjárt a "tárgyra" térni.

2015. okt. 17. 19:31
 13/18 anonim válasza:
Feltesz valaki egy normális kérdést es akkor ti meg úgy lehordjatok. Ez a honlap azért van h kérdéseket tegyünk fel, miért kell ilyen szőrszál hasogatonak lenni? 70%ban felhasználhatatlanok a válaszok es negatívak. Amúgy szerintem mindenképp puszival koszontsd mert ha nem akkor tul hétköznapi lesz a csók es úgy mar nem olyan érdekes!:))
2015. okt. 18. 13:48
 14/18 anonim válasza:
Ha emlékezetessé akarod tenni, akkor francia" nyalás", ez megfogja lepni.
2015. okt. 18. 13:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a hölgy kifejezéssel csak udvarias akart lenni a kérdező, az tény hogy ez nehezen párosítható össze a smacival. Igen, azt csóknak hívják.

1. verzió: ha puszival nyitsz, lehet hogy azt hiszi a "hölgy" hogy ez visszalépés részedről, ezért ha pár perccel később (ha úgy látod a reakcióin hogy vágyik rá) nagyon fog örülni egy csóknak.

2. verzió: ha csókkal kezded, akkor is várd meg a következő előtt, hogy mit reagált. Így viszont elveszik annak a pár opercnek az izgalma a lány részéről. És a csók az nem feltétlenül egy hosszú nyálas "smacit" takar, lehet egy határozott de rövid szájrapuszi is.

És ne felejtsd el, a szeretetet meg a vonzalmat sokféleképpen lehet (és kell) kifejezni. Tekintet, ölelés, érintés, kedves szavak... sokkal lényegesebbek, mint bármelyik csók.

26/L

2015. okt. 19. 14:08
 16/18 anonim válasza:
Világos, hogy nyelves smárral indíts!-még gyerekesnek tartana...
2015. okt. 21. 10:06
 17/18 anonim válasza:

A smacizás és a szokványos puszi között azért van köztes dolog is, a szájra puszi.

Találkozáskor valakit egy nagy nyelves smárral fogadni nem éppen úriemberes, inkább a lerohanós tahókra jellemző magatartás.

Persze, ha a lány tahó, akkor semmi gond.

Én egy érzéki, a cuppantósnál kicsit hosszabb szájra puszit javasolok köszönéskor - aztán a következő csókváltásnál már bele lehet merülni :)

Azt semmiképpen ne gondold, hogy ha a múlkori smaci után nem rögtön azzal indítasz, akkor az visszalépés - ez netto hülyeség.

2015. okt. 21. 13:40
 18/18 anonim válasza:
A szituáció dönti el..,de mondhatnám úgyis,hogy ráérzel.(remélhetőleg)
2015. okt. 22. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!