Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori az együttlétek mert ő nagyon szeretné. Akkor most szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon helyes lány az osztályomban aki nekem nagyon tetszik már kb 4 éve de ugy gondolom nincsen esélyem nála. A suliban ritkán beszélgetünk de suli után már megkér engem hogy el e megyek vele az állomásra a vonatig ,és ha nem siet akkor arra is hogy ülnek fel a vonatra és menyek vele ahol kiszál.( majdnem mindennap) kb már fél éve így van . A suliban a tornaórán ha partnert kell választani akkor gyakran engem választ . Mi mindent elmondunk egymásnak és nevetünk együtt. A suliban néha ugy áll hozzám hogy inkább Kopj le de a suli után majdnem 2 órát együtttöltünk . Mert ő megkér. Pedig van 3 év különbség. És mutatott saját twerk videókat is2015. okt. 6. 21:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, csak lehet h a suliba a többiek előtt nem meri felvállalni h bejössz neki.
2/3 anonim válasza:
3 év korkülönbség, de osztálytársak vagytok? bocsi, nem kötekedés, de hány évesek vagytok? :)
3/3 A kérdező kommentje:
Mi Ausztriában èlünk èlink és itt mások az osztály elrendezèsek. Én március 29. Leszek 17- ès ő pedig április 4. Lesz 14. Amúgy akár hányszor írunk akkor sem menti el a számomat
2015. okt. 7. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!