Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki évfolyamtársam, és a barátnőim szerint (és szerintem is) tetszek neki, mert állandóan néz, és hittanórán (ugyanarra járunk) mindig mosolyog mikor mondok valamit és még ha nem is vicces furán nevet. Egy ideje már én is tekintgetek felé, de nem nagyon vehette a lapot, mert ennél a szintnél nem lépünk feljebb. Én elég félénk vagyok, nem az a típus aki odaáll és kimondja mit érez, és úgy tűnik ő sem. Pedig én egyre jobban belézúgok. Normális és hasznos véleményeket, válaszokat várok.2015. szept. 23. 19:12
1/7 A kérdező kommentje:
Ha ez számít valamit 14 éves lány vagyok.
2015. szept. 23. 19:18
2/7 anonim válasza:
Tetszel neki de nem mer kezdeményezni ..kezdeményezz te :) nem azt mondtam hogy mássz rá hanem beszélgess vele
3/7 A kérdező kommentje:
Hát majd megpróbálok, köszi a tanácsot:) talán a hittanon vagy valamilyen kiránduláson.
2015. szept. 23. 19:56
4/7 anonim válasza:
Ne csak tekintgess felé, hanem nézz mélyen a szemébe, mosolyogj rá és ha találsz egy megfelelő pillanatot beszélgess vele.
7/7 A kérdező kommentje:
A monogramja K. E. Bár nem értem miért fontos ez...
Köszi a tanácsokat.
2015. szept. 24. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!