Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Randival kapcsolatos kérdés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randival kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tetszik egy lány, akivel szeretnék megismerkedni. Lenne pár kérdésem;

-A megismerkedéstől, első beszélgetéstől számítva mennyi idő után hívjam el randira? (Nem akarok túl nyomulós lenni, de azt se, hogy azt gondolja csak barátkozom.)

-Mikor legyen? Hétköznap 4-5 óra fele (későn végzünk a suliban) vagy hétvégén?

-Hol találkozzunk? Cukrászda/kávézó, park, sétáló utca, pláza?

16/f, 16/l

2015. szept. 21. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nyitott a lány, látod rajta, hogy neki is szimpatikus vagy, szerintem ne nagyon húzd.

Kérdezd meg, hogy mikor ér rá, és akkor tudjátok egyeztetni, hogy mi a legjobb. Bár szerintem inkább hétvége legyen, suli utan én is mindig fáradt vagyok, ha ilyen helyre megyek sokat is készülődök.

Első alkalommal szerintem bőven elég egy séta is, de azért kérdezd meg, hogy mihez van kedve;)

Sok sikert!:)

2015. szept. 21. 00:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem 1x-2x beszélgessetek hosszabban, normálisan, és az egyiknek a végén mondd hogy találkoznál vele kicsit meghittebb környezetben is.

Inkább hétvégén, ha ráér akkor, ne legyen tele a feje sulival

Szerintem egy kis cukrászda/teázás, aztán séta jó program. Pláza ne...

2015. szept. 21. 00:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Első beszélgetés végén is simán elhívhatod. Az a lényeg, hogy este legyen, ha már sötétedik. Sétálni hívd el, séta közben pedig meghívhatod egy sütire is akár.
2015. szept. 21. 21:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat! Még annyit, hogy randi után ez a hazakísérős dolog, hogy van? Tehát Ő lakik egy X városban, amitől kb 20 km-re van az Y város (megyeszékhely, randi helye), ettől pedig szintén 20-ra lakom én Z városban. Tehát ha vége a randinak, akkor mindketten a saját buszunkkal megyünk haza vagy illik hazakísérni, vagy hogyan van ez?
2015. szept. 21. 23:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben nem kell hazakísérned, de mindenképp kísérd el a buszához és várd meg még elmegy, integess neki. Utána te is mehetsz a buszodhoz.
2015. szept. 22. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!