Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van olyan társkereső oldal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan társkereső oldal ahol magyarországon élő ázsiai fiúkkal lehet ismerkedni? 15L

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottam a barátommal aki vietnámi volt... És tényleg nagyon szerettem de nem voltunk egymásnak valók. Szeretnék megismerkedni valakivel akibe beleszerethetek és segít nekem túllépni rajta...

2015. szept. 19. 18:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy sok ázsiai lenne társkeresőn, de pl. itt is ha nézelődsz korábbi kérdéseknél sok ázsiai szokott kérdezni (csak nem mind kamu), írj nekik.

Pesti plázákban is mindig látok egy csomót, az Arénában különösen sok van, a Westendben is mostanában.

Mondjuk ha nem pesti vagy, akkor ezek nem játszanak.

2015. szept. 22. 08:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem ne írj, mert túl fiatal vagy, de tényleg vannak ázsiaiak az oldalon (mindkét nemből mellesleg).

Társkeresőkön egyébként létezik olyan (biztos nem mindegyiken), hogy nemzetiségre lehet keresni. Ha az oldalak között vagy elveszve, akkor egy google keresés egyébként sokat segítene rajtad, már ha csak annyit írsz be, hogy "társkereső".

Csak egy utolsó megjegyzés, nem biztos, hogy okos dolog "csak felejtés" címen kapcsolatot/társat keresni. Pláne nem ilyen furcsa módon, hogy ázsiainak is kell lennie ezért.

2015. nov. 3. 19:37
 13/15 anonim válasza:
0%
fuj undorito azsiai majmok. ezek allatok olyanok pont mint a majmok
2016. febr. 8. 22:10
 14/15 anonim válasza:
0%
undoritoak mind oket kellett volna kiirtani nem a zsidokat a ciganyokat sem utalom annyira mint oket
2016. febr. 11. 18:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

40%-os, pár naponta ide fogod írni, hogy mennyire undorító majmok az ázsiaiak?

Mi van, talán az áhított csaj is az ázsiaiakra bukik, nem rád? :D

2016. febr. 12. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!