Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 óra múlva találkozóm lesz egy lánnyal. Mit tegyek? Kínos csend?
Figyelt kérdés
Mit tehetek, kérdezhetek egy nem túl beszédes lánytól a kínos csend elkerülése végett ? Van pár ötletem, de örülnék ha Ti is írnátok párat, mert én ezért tartok az ilyen találkozóktól kicsit, mivel én se sokat beszélek, de egyáltalán nem vagyok félénk.2015. szept. 18. 14:18
1/6 anonim válasza:
dobj fel témákat iskola család kedvenc állat étel stb stb mi a hobbija zene ilyenek. sok sikert! :)
2/6 anonim válasza:
Taktikázz!
Először pár alap kérdés, ilyennek képzeltél el, stb, stb...
Aztán rátérsz hogy találkoztál már igen félénk lányokkal, akohez csak te beszéltél, és megkérdezed hogy ő találkozott -e félénk pasikkal, mi volt a tapasztalat, meg hogy igazából ez nem is olyan nagy probléma. Utána már neki is könnyebb :) Az elején pörgesd fel a beszélgetést, utána menni fog minden ahogyan kell.
3/6 anonim válasza:
mondd neki, hogy szeretnéd jobban megismerni és hogy meséljen magáról. amit még csak véletlen se csinálj:
- telefonozás
- nm hagyod szóhoz jutni
- NAGYON személyes dolgokról való érdeklődés
- izomagyoskodás (ezt most jól megaszontam xd)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm így előre mind a két gyors, hasznos választ. Egyébként már nem először találkozok vele, de most először úgy, hogy csak kettesben. Társaságban, buliban nem gond a beszélgetés.
2015. szept. 18. 14:25
5/6 A kérdező kommentje:
Harmadik segítség is hasznos... köszönöm :D
2015. szept. 18. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!