Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Találkoztam vele de valahogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam vele de valahogy nem jön össze?

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves lány én 16 éves vagyok és a lány kb 2 hete szakított a barátjával mondtam találkozzunk h megismerjük jobban egymást aztán beszélgettünk nevettünk stb.stb.. aztán amikor indultam hazafele akkor meg ugye bnőjével jött,a bnőjének ott volt a barátja akit ismerek kb 8-9 éve aztán amikor megy a busz sztem átt kellet vna ölelni de nemtudtam mivel elment sírni a barátja miatt,szerintetek haggyam a fenébe vagy?milegyen?

#kapcsolat #nemjönössze
2015. szept. 5. 08:27
 1/2 anonim válasza:

adj neki egy kis időt most lett vége egy kapcsolatának.

ha szüksége van rád,legyél ott.

2015. szept. 5. 10:02
 2/2 anonim válasza:
Az 1-esnek igaza van. Kell neki egy kis idő, de NE add fel!
2015. okt. 2. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!