Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket fiúk?
Figyelt kérdés
zavarna, ha a párotok heti kétszer háromszor herbálozna a barátnőivel? van egy srác, aki tetszik de nem tudom mit szólna hozzá
16/l
2015. szept. 4. 17:17
2/9 anonim válasza:
Nem tom mit jelent. De nem zavarna.
3/9 A kérdező kommentje:
már miért lenne r-bancos? kb. minden lány szívja, akkor azok is r-bancok??? totál bunkó vagy
2015. szept. 4. 18:00
4/9 anonim válasza:
Nem csinálja minden lány, csak rossz körökben mozogsz. Akárhogyis, jobb ha nem szívod, a neve megtévesztő, semmi növényi vagy természetes nincs benne és többnyire koszos laborokban gyártják kontárok, úgyhogy kiszámíthatatlan hogy mit okoz. Lehet hogy 10-ből 7-szer jó, 2-szer úgy kiüt hogy megerőszakolnak közben, egyszer meg agyi ödémád és egyéb nyalánkságod lesz ami örök emlék marad a fiatalságodból...
5/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, amíg nem ismerlek titeket, amúgy meg azt csináltok az életetekkel, amit akartok.
6/9 anonim válasza:
biztos hallottál róla hogy sokan meg haltak tőle bevérzett a tüdejük na az ettől van.ha a pasid lennék akkor és szeretnélek akkor eléggé zavarna de nem szólnák semmit te dolgod mitől akarsz meghalni.
7/9 anonim válasza:
"kb. minden lány szívja,"
csak ők nem herbált, hanem dohányt szívnak
Egyébként igen, zavarna - nem szeretném majd a gyerekeinket egyedül nevelni.
8/9 anonim válasza:
Persze hogy zavarna, nem jönnék össze drogossal
9/9 anonim válasza:
Kifejezetten, nagyon.
"minden lány" Érdekes, az én körülöttem levők közül egy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!