Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány a buszon, de nem merem megszólítani. Tippet/tanácsot adtok legyszi?
Tegnap és ma is mellém ült a buszon. Én nekem szimpatikus a lány és nem mertem rá nezni :S
Legutóbb 2 éve próbálkoztam lányoknál, nem volt siker..
Azóta váltóztam, fogytam és izmosodtam (küzdősport és gimnasztika). A lány néha a hájat piszkálta mellettem ez jelent valamit? +Egy icipicit felém dőlt/lehet csak a kanyarok miatt/
Már 2 napja szedem a batorsagot, de a buszon a tömegbe nem merem.
Mit gondolnátok ha leszállnék a buszról és úgy kérdezném meg?
Útánna mennék és mondanám:
Szia! Ne haragudj hogy zavarlak. Esetleg volna kedved eljönni velem valahova?
2 év után első próbálkozásom és őszintén mondom félek.
Ti hogy reagálnátok ha valaki így utánatok menne és ezt mondaná nektek lányok?
18/F
Szerintem nem hívd el rögtön valahova.
Inkább a buszon köszönj neki, amikor melléd ül le. És mondj valami olyat, hogy szia, megint együtt megyünk. Kérdezd meg, hogy hova megy. Aztán majd alakul.
Rendben, hát ha a holnap lesz a szerencse napom..
Akkor
Szia. Hova jársz iskolába stb. kezdjem el és a végére kérjem a tel. számat?
Nem, ne kérd el rögtön a tel számát! Nem kell ennyire nyomulni! Még tök idegenek vagytok.
Majd akkor kérd el, ha már többször beszéltetek és kölcsönös a szimpátia.
Persze, hogy nemet mondanak neked a csajod, ha rögtön elhívsz idegen lányokat. :)
Ha úgy is minden nap egy buszon mentek, akkor először csak beszélgessetek és majd idővel elhívod valahova.
Kedves utolsó. Köszönöm a válaszod és a többieknek is.
Akkor egyenlőre csak "valahogy" beszélgetést kezdeményezek.
Egyedül attól tartok, hogy a buszon mindenki hallja így nem privát beszélgetés és ha valamit elszúrok akkor nekem gatya..
Mit lehet azon elszúrni, hogy szia, hova mész, suliba?
Na meg senki sem fog titeket figyelni. Mindenki el van magával.
Meg mások nem tudják, hogy te most próbálkozol nála, azt hiszik, hogy ismerősök vagytok, azért beszéltek.
Előbb beszélgess vele és leszállás előtt kérdezz rá, van e kedve találkozni. Egyből azzal indítani nagyon nyomulós, én ha valaki így kezdene biztosan egyből kikosaraznám. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!