Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Barátnője van, mégis randizunk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnője van, mégis randizunk?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nagyon helyes fiút, viszont rá egy hétre megtudtam, hogy van barátnője.. Azelőtt úgy viselkedett mintha nem is lenne. Randiztunk párszor, mindig este későn, nehogy észrevegyen valami ismerős. Kicsit ciki volt, de nem zavart. Nem tudom mit tegyek. Folytassam vagy ne?

2015. aug. 28. 20:14
1 2
 11/15 anonim válasza:
55%
Gratulálok.
2015. aug. 29. 00:04
 12/15 anonim válasza:

Ha megtudom ilyen helyzetben, hogy barátnője van, egy az, hogy elküldöm melegebb ághajlatra, mert milyen az már, nem zavar téged? Bele lehet akkor gondolni, mennyire erkölcsös és őszinte lehet az ilyen ember, akinek barátnője van és mással randizik. Ha pedig összejönnél vele, veled is megcsinálná ugyanazt, mint a nőjével. A másik, hogy neked sincs valami sok agyad, hogy kilépj ebből az egész játszadozásból. De te tudod, én csak egy egyszerű ember vagyok...

21/L

2015. aug. 29. 06:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem értem miért találták ki ezt az oldalt? Mert ahogy észre veszem, csak arra jó az egész, hogy lehordjuk a másikat. Nem arra számítottam, hogy mindenki elmondja, hogy mennyire nincs agyam. Az ember itt őszintén elmondja a problémáját, arra várva, hogy valaki segíteni fog neki, erre fel, csak szídást kap. Hát ebben az esetben én Gratulálok nektek, Köszönöm.
2015. aug. 29. 15:01
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: Mi csak őszinték vagyunk. Ne mondd már légyszi, hogy mi vagyunk a sza.rok, mikor te.....nézd már meg mit művelsz ba.szd meg....nem hiába hordunk le....
2015. aug. 29. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:
#10: Hát mostmár tényleg gratulálok én is, ha nem esik le, hogy ez mennyire sz*r....gondolj bele abba, hogyha te vagy a barátnője...és másik lánnyal csinálja azt, amit veled...de ha ennyire nem bírod felfogni amit mondunk akkor inkább ne írj ki ilyen kérsést...szerencsétlen
2015. aug. 30. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!