Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi esik jól egy lánytól?
Az a helyzet, hogy a srác az első barátom, holnap is találkozunk. (kb. fèl órára lakik innen) Na most neki már volt barátnője. Én viszont sok helyzetben nem tudom, hogyan kellene viselkednem. Rengeteg bókot mond, és ezekre sem tudom néha, hogy hogyan kellene reagálni. A màsik, hogy valami baromi jól csókol, én viszont még elég amatőr vagyok e-téren is. Nem tudom mi az, ami jól esne neki, ha mondanàm/tennèm. És félek, hogy esetleg elrontok valamit, ezért kellene egy kis segítség. Köszönöm! :)
16/L
Honnan tudod, hogy baromi jól csókol? Nincs összehasonlítási alapod, így ne fényezd....:)
Ha bókol, akkor köszönd meg, ennyi.
ne hallgass itt senkire
ezeknek max képeken volt kapcsolatuk lánnyal
bármilyen ügyetlen is legyen egy lány ha szereti őt a fiú akkor úgy fogja szeretni ahogy
még tetszeni is fog neki
ösztönösen fogsz viselkedni és majd ráérzel :D
semmi rossz nem történhet
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!