Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek mi esik jól egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mi esik jól egy lánytól?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a srác az első barátom, holnap is találkozunk. (kb. fèl órára lakik innen) Na most neki már volt barátnője. Én viszont sok helyzetben nem tudom, hogyan kellene viselkednem. Rengeteg bókot mond, és ezekre sem tudom néha, hogy hogyan kellene reagálni. A màsik, hogy valami baromi jól csókol, én viszont még elég amatőr vagyok e-téren is. Nem tudom mi az, ami jól esne neki, ha mondanàm/tennèm. És félek, hogy esetleg elrontok valamit, ezért kellene egy kis segítség. Köszönöm! :)

16/L

2015. aug. 26. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
orál, anál, Hand job,
2015. aug. 26. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Tedd ki elotteXD
2015. aug. 26. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy baromi jól csókol? Nincs összehasonlítási alapod, így ne fényezd....:)

Ha bókol, akkor köszönd meg, ennyi.

2015. aug. 26. 23:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Jajj de tudtam, hogy valaki tuti félreérti majd. :D Köszönöm utolsó válaszoló! :)
2015. aug. 26. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a fiú jol csokol te meg nem annyira mond neki hogy tanitson meg , én amit imádok egy lányon ha megölel , az olyan... olyan.... nemtudom , de jó
2015. aug. 26. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:

ne hallgass itt senkire

ezeknek max képeken volt kapcsolatuk lánnyal

bármilyen ügyetlen is legyen egy lány ha szereti őt a fiú akkor úgy fogja szeretni ahogy

még tetszeni is fog neki

ösztönösen fogsz viselkedni és majd ráérzel :D

semmi rossz nem történhet

17/F

2015. aug. 26. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóra azért hallgathat... :D
2015. aug. 27. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!