Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar, ha egy srác gördeszkázik?
Figyelt kérdés
A napokban találkoztam egy lánnyal beszélgettünk és elhívtam valahova. Eljött a nap, elvittem a deszkámat is a táskámba volt. Mikor meglátta nálam érdekesen nézett rám, és onnantól kezdve elég furcsán viselkedett valami nagyon nem tetszett neki láttam rajta, hát meg is kérdeztem. Azt mondta nem szereti a deszkások mert tönkretesznek mindent,hangosak és nem vesznek figyelembe semmit... Lányok! Akkor most ha szeretnék barátnőt adjam fel a deszkázást vagy nem mindegyikőtök így áll hozzá?2015. aug. 26. 21:42
11/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon menő és sexi, ha valaki deszkázik Én inkább a focistákat nem kedvelem mivel egy beképzelt társaság persze tisztelet a kivétel.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Hölgyeim! :)
2015. aug. 26. 23:16
13/16 anonim válasza:
Nekem csak az az öltözködési stílus nem teszik ami általában vele jár meg a bandázás ami valóban hangos és oda nem figyelő tud lenni. A gördeszka önmagában fantasztikus találmány.
14/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna ! Mehetnénk együtt a sráccal ;)
15/16 anonim válasza:
én deszkás lány vagyok, szerintem tök jó ha mindkettő fél deszkás
és hülye volt a lány, attól hogy deszkázol lehetsz jófej
16/16 anonim válasza:
Felhagynál a hobbiddal egy hülye liba miatt. Szerintem a csajt hagyd ott ahol van. Én imádom ha valaki valamit versenyszerűen csinál, mert akkor lehet szurkolni a versenyein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!