Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket lehet csinálni a mammutban vagy a környékén?
Figyelt kérdés
Mozizunk de elötte 2 orával talizunk mit csináljunk? Kérlek SÜRGŐS...ha bármi ötleted van írd!
14/F
2015. aug. 24. 19:32
1/7 anonim válasza:
Hát én nem is tudom... Vannak még mammutok egyáltalán?
Én úgy tudtam kihaltak.
Én egy mamutban lehet emésztődnék, vagy körülötte lebomlanék emésztés után... habár úgy tudtam növényevők voltak szerencsétlenek...
Sosem gondolkodtam még ilyen baromságon ezelőtt.
De most gondolkodóba ejtettél!
Van egyáltalán mozi egy állat belsejében? :O
2/7 anonim válasza:
Mozi előtt 2órával találkoztuk, az jó lesz. Nem tudom, mit fogtok beszélgetni 2órát.. Haverokkal még simán kibírható volt, hogy 4órát vártunk a buszra, de egy "idegen" csajjal mit fogsz csinálni 2órán át? Elfognak fogyni a témák.
3/7 anonim válasza:
1.
Tetszik a humorod:)
Ilyen jót rég röhögtem:D
4/7 anonim válasza:
#3 örülök, hogy szebbé tudtam tenni a napod.
De nem randizok, mert neked biztos más van a lábad közt mint ami engem érdekelne :D
Különben elkérhetnéd a számom... :D
5/7 anonim válasza:
Nézd meg hol tart a Moszkva tér felújítása!
7/7 anonim válasza:
#6 :D már az sem mindegy?
Úgy tudtam a jövő p**ája a se** :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!