Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyha egy lányt elhívok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha egy lányt elhívok talizni, akkor randizni hívom el? A két szó alatt ugyanazt értjük?

Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Erre én is szeretném tudni a választ :3
2015. aug. 22. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen
2015. aug. 22. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha ez a lány már régóta ismerősöd és barátod, akkor nem. Ha még sosem találkoztatok, akkor lehet, hogy annak veszi :)
2015. aug. 22. 15:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben :D már én is hívtam el lányt és egyáltalán nem értette férre mert már évek óta barátok vagyunk :D és nem akarunk 1mástól többet :)
2015. aug. 22. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Nope
2015. aug. 22. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:
nem mindig. de a legtöbb esetben igen .
2015. aug. 22. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy a többiek mondják.:) Ha régóta a barátod, nem valószínű, hogy annak veszi ha viszont alig ismered, 99%, hogy randinak fogja gondolni
2015. aug. 22. 21:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 22. 23:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehogy is. Ez teljesen lány függő. Pl, Ha lányosabb lányt hívsz el valamerre, az nagyobb eséllyel fogja randinak gondolni, mint egy olyan, akinek inkább fiúbarátai vannak. Annak teljesen természetes az ilyen.
2015. aug. 23. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!