Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kevés duci/telt lány van?
Figyelt kérdés
Engem kifejezetten vonzanak a duci lányok.
És szívesen ismerkednék velük.
De sehol sincsenek :-(
2015. aug. 21. 15:19
2/23 anonim válasza:
Mert egy idő után rájön,hogy utálja így magát és tesz ellen! ( saját tapasztalat) Szóval jövő ilyenkor már vékonyan fogok válaszolni a hasonló kérdésekre!:DD
3/23 A kérdező kommentje:
De miért utálják magukat emiatt?
Olyan gyönyörűek :(
2015. aug. 21. 16:10
4/23 anonim válasza:
kevés???? m.o. nagyrésze elhízott/ túlsúlyos o_O
5/23 anonim válasza:
Kérdező,azért,mert a mai világban az 'gáz',ha valaki jól érzi magát a bőrében,csak több,mint 50-60 kg. :)
6/23 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, ez egyrészt nem így van, másrészt a duci nem egyenlő az elhízott/túlsúlyossal.
2015. aug. 21. 16:30
7/23 anonim válasza:
És miért van olyan kevés fiú, akinek a ducik jönnek be? :DD
8/23 anonim válasza:
Kérdező,tudom,hogy nem ugyan az.:D
9/23 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy miért van olyan kevés fiú akiknek az ilyen lányok tetszenek, mindenesetre én ilyen vavyok :D
2015. aug. 21. 16:53
10/23 anonim válasza:
Én látok eleget, de menj az USA-ba ott 70% elhízott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!