Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi az ideálotok?
Haj, szem , magasság, belső.
Várom a válaszokat :)
Kort is írjatok :)
Külső:Sötét (fekete/sötétbarna) haj és fehér bőr.Ne legyen magas.Belső:visszahúzódóbb,kedves,megértő,hűséges.Inkább a rockot szereti.Ne legyen túl jó tanuló.
Kb.ilyen lenne a tökéletes
Haj: Vörös vagy korom fekete, cici alá érő
Szem: Világoskék
Magasság: Legyen magas kb mint én. (185 cm) Ne legyen duci és ne legyen csont sovány. Azt szeretem amikor azért van rajta egy kicsi...nem sok...kicsi.
Belső: Legyen Rocker...mint én. Ha megvan a közös zenei ízlés akkor el tudok vele lenni naphosszakat. Nem hiányozna egy olyan lány aki fintorogna a Tankcsapdára meg a Nirvánára és bömböltetné a Gengszter Reppet.
Ha a belső megvan és kinéz valahogy akkor a többit mindig figyelmen kívül hagyom. És az egyik legfontosabb. Ne cigizzen. Ki nem állhatom. Undorító, büdös. Fuj. Plusz pont ha elöl minél nagyobbak a domborulatok.
És ne legyen semmilyen fél cigány, semmilyen bevándorló és ne a falu széli putriból jöjjön.
Külsőre: nem alacsony, de tőlem nem magasabb. Sötét haj, hogy hosszú vagy rövid, az attól,hogy függ,hogy melyik áll neki jobban, de inkább hosszabb párti vagyok. Aranyos arc. Vékony, de nem anorexiás és domborodik, ahol kell,de engem a túl nagy mellek nem vonzanak. Nem sminkeli túl magát és egyéb műdolgok sincsenek rajta.
Belsőre: meg lehet benne bízni. Van esze. Beszédesebb, mivel én nem vagyok az.
Ha valaki magára ismert, rámírhat :D
az ideálom: legyen hosszú haja,szeretem ha zsíros neki mert akkor nem fújja annyira szél..szeretem ha egy leánynak barna a szeme..legyen nagy cickója..nagy popója..lehessen mit rajta fogni..én nem játszadozok csontokkal(ahogy mondja a mondás) szeretem ha magasabb nálam a lány és fel tudok rá nézni..:) legyen aranyos kedves és hisztis :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!