Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól számít járásnak?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés, mert állítólag azt lehet érezni, még ha nemis beszélitek meg. De pl ha megcsókol(de rendesen) , meg már valamikor kézenfogva mentek, akkor az már eléggé olyan mintha járnátok nem?:D volt egy ilyen helyzetem és én úgy éreztem h már együtt vagyunk...aztán mégsem :D amúgy írhattok, ha van kedvetek beszélgetni. 16/l2015. aug. 18. 22:46
1/3 anonim válasza:
Hát nem is tudom nekem volt egy nagyon jó fiú barátom akivel minden nap együtt logtunk, sétáltunk, ha valamelyikunk beteg lett meglátogadtuk egymást, együtt fagyizni mentünk meg moziba és jarasrol szó se volt. Pedig ez eléggé úgy hangzik ha belegondolsz! 16L
2/3 anonim válasza:
Nálam például a csók jelzi a kapcsolat kezdetét. Éppen ezért nem tartom megbocsáthatónak, ha valaki kapcsolat közben ilyet tesz mással.
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy te egyértelműnek éred a dolgot és lehet, hogy evvel a párod is így van, viszont azért jobb megbeszélni az ilyet amolyan "ugye akkor most járunk" alapon, elkerülve evvel az esetleges félreértéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!