Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mondanátok véleményt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mondanátok véleményt kép alapján?

Figyelt kérdés

Ismerősöm (19) eléggé elfoglalt, és nem igazán van ideje, energiája csajozni, ismerkedni, és egy kicsit letört az önbizalma mostanában.

Itt a link: (nem, nem +18-as, nyugi :D)

[link]

Kérlek pár szóban mondjátok el a véleményeteket, tudom hogy nem ismeritek a személyiségét, de itt most nem is az a fontos, külsőre bejön-e nektek?

Szeretném kicsit megdobni az önbizalmát, remélem sikerül >< :D

Ha kérhetem kort is írjatok, előre is köszi :)

2015. aug. 13. 22:59
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Mindenkinek köszönöm a válaszát, véleményét. :)

De be kell hogy valljak valamit...

Konkrétan nem jeleztem felétek hogy a képen szereplő valaki milyen nemű, és pontosan ez is volt a szándékom.

Ugyanis a képeken nem fiú van, hanem egy 19 éves leszbikus lány.. :D .. viccet félretéve, tényleg lány.

2015. aug. 26. 22:35
 22/29 anonim ***** válasza:
??? Ez komoly??? hűha !!!
2015. aug. 26. 23:08
 23/29 anonim ***** válasza:
oké, most ledöbbentem.:D
2015. aug. 26. 23:13
 24/29 A kérdező kommentje:

Megihletett az egyik válaszoló (Orlando Bloomos bajuszka), és fekete krétával kicsit összemazgáltam magam csak a ti kedvetekért... >< :D

[link]

2015. aug. 31. 22:50
 25/29 anonim ***** válasza:
Hat, bar igy hulyen fog kijonni, de nekem bajusszal jobban tetszel. A bajusz nelkuli képen tenyleg 13-15 eves kisfiús az arcod, de élőben biztosan nem ilyen, tobb hasonlo lany ismerosom van (ugy ertem fiús külsejű leszbikusok), akikrol nem mondanám meg sem azt, hogy lányok, sem azt, hogy hany evesek. A testfelepites, stb sokat tud arnyalni a képen, ami ugye a selfieken nem jon at. De egyebkent egyaltalan nem mondanalak rosszkepunek, ha van ilyen szo, csak a ferfiasabb külső jobban bejön. 19\L
2015. szept. 1. 00:21
 26/29 anonim ***** válasza:

Sztem amúgy kinéz 19-nek,csak a fényviszonyok,meg a selfie minősége miatt tűnt kicsit fiatalabbnak..az okés,hogy fiatalos az arca,de azért nem 16-nak néz ki :)

Mindenesetre bajusszal meg idősebbnek tűnsz 19-nél :D :D

Amúgy nem rossz az arcfelépítésed,szép arcod van(vagy helyes,nem tudom melyiket szereted hallani :) )

2015. szept. 11. 20:31
 27/29 anonim ***** válasza:
Ő egy csaj ės leszbikus csak fiúsan öltözik ismerem!
2015. szept. 16. 09:57
 28/29 anonim válasza:
Így első látásra kép alapján, igényes, komoly, cuki, helyes és mindezek felett figyelmet fordít a lány számára. Ezen a képen én 13-14-nek nézem.
2015. szept. 25. 06:34
 29/29 anonim válasza:
Most látom. Ez tényleg lány. Visszavontam amit írtam!!!
2015. szept. 25. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!