Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan találkozzunk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találkozzunk?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit itt ismertem meg és elég jól elvagyunk hülyéskedünk, de elég messze lakunk egymástól legalább 200 km-re. Nem lakik a másikhoz közel senki akin keresztül eljuthatnánk egymáshoz, de már nagyon szeretnénk látni egymást élőben. Ez lehetséges? Ő 14 én 13/L.
2015. aug. 12. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálam randizhattok nyugodtan. Még szexelhettek is.
2015. aug. 12. 11:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát öhmm azthiszem köszi a lehetőséget??
2015. aug. 12. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy távkapcsolatot elég nehéz fenntartani... Legfeljebb úgy tudnátok megoldani, hogy egyikőtök hajnalban elindul a másikhoz(inkább ő hozzád, egyrészt fiú, másrészt idősebb), nagyjából délre odaér vagy még korábban is. 3-4 órát elvagytok, aztán indul vissza, úgy viszonylag emberi időben haza is ér. A másik lehetőség, hogy egyikőtök családja a másik lakhelyéhez közel családi programot szervez, esetleg 2-3 napos szállással, úgy akár minden nap találkozhatnátok. 17/L
2015. aug. 12. 12:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam ő 16.
2015. aug. 12. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden lehetséges, ha egyikőtök elmegy a másikhoz. Ez ma már nem annyira lehetetlen, de persze 13 évesen kérdéses, hogy a szüleid elengednek-e. Egyébként egy ekkora távkapcsolat ilyen fiatalon szerintem nagyon nehezen fenntartható, főleg, amikor beköszönt a tanév. Nem lesz rá időtök. 18/F
2015. aug. 12. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 vagyok, hozzátenném, hogy tapasztalatból beszélek. Egy évig volt barátnőm tőlem messze (Esztergom-Győr), emellett koleszos is vagyok, nagyon szerettük egymást és kéthetente kikértem magam 3 napra, hogy együtt lehessünk. Még ez sem volt elég, hiába szerettük, és talán még szeretjük is egymást, egyikünk sem bírta idegileg, és jobbnak láttuk, ha szakítunk, hiszen nekem még két évem van a koleszban.
2015. aug. 12. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!