Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
Ha minecraft-on akarsz kapcsolatot el kell szomorítsalak szűzen halsz meg
13/20 anonim válasza:
Pontozd csak le az első válaszolót!
Majd pontozom helyetted ;D
17/L
14/20 HorusS válasza:
Dobj neki robbanó bájitalt vagy játszd el hogy kupidó vagy és lőd le egy ijjal biztoa fogja venni a jeleket
16/20 anonim válasza:
Ilyen beteg embert még nem láttam... Az a baj, hogy nem csak a kérdező ilyen hülye... :( :( :( Ha nagyon szemét lennék, akkor ezt a kérdést kiposztolnám facebook oldalakon :DDDDDDDDDDDDDD :D
17/20 A kérdező kommentje:
Én nem hülye vagyok hanem semleges.. Azért tettem fel amúgy a kérdést mert éjjel nappal gépezek! .. :D
És csajozni szeretnék.. :)
2015. aug. 9. 19:02
18/20 anonim válasza:
akkor válassz: vagy éjjel nappal kockulsz vagy szerzel magadnak egy barátnőt.
19/20 A kérdező kommentje:
Inkább kockulok és csajozok is egybe :)
2015. aug. 9. 20:10
20/20 anonim válasza:
A kettő nem fog menni egyszerre sajnos. Tapasztalat. Viszont én szereztem egy kocka barátnőt, akivel játszok is együtt. Nah az a tökéletes :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!