Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan elrettentő a tini lányoknak, ha egy 30 éves férfi szeretne velük megismerkedni?
Valamiért sorra azt tapasztalom, hogy megvan az összhang, jól elbeszélgetünk és amikor megtudja, hogy 30 vagyok, akkor már nem vagyok olyan érdekes és nem nagyon akarnak tovább beszélgetni, vagy csak szimplán elkopik a beszélgetés és utána már nem is írnak...
De miért?
Most komolyan ennyire zavarja a tiniket a korom?
Talán mert az apjuk lehetnél? Mert kétszer idősebb vagy náluk? Lol
Kicsit pedofil beutés nem? 😂
Értsétek már meg, hogy a pedofilok a testileg fejletlen gyerekekre izgulnak. A tinik már nem azok. Egy 12 éves lány is lehet 160-170cm magas, lehetnek mellei, arcra is lehet nőies.
Igen zavarja őket, mert mit gondolnának róla a többiek, hogy egy 30-as pasival jár. Szülei nem engednék, barátnői kritizálnák. Meg félnek is. Mindenhol óvatosságra intenek, hogy ne állj szóba idegenekkel, pláne ne idősebbekkel. Szülők megkérdezik hova megy a kislányuk. Vagy hazudik, és ezzel kockáztat vagy azt mondja: "A neten megismert 30 éves sráchoz".
Meg amúgy miért akarod elvenni a korosztályomtól a nőt? Mi nem tudunk 30, de még 20 éves nőkkel sem járni.
Mert gusztustalan.
De vannak ellenpéldák, az én csajomat egy 38 éves pasi vitte el, a csaj 16 volt. Szóval csak egy kis pénz meg egy apa nélkül felnőtt tinicsaj kell.
Nekem egy kicsit ambivalens érzéseim vannak ennek kapcsán. Egyrészt inkább vonzódom a 30+ férfiakhoz, mert férfiasak, markánsabbak, biztonságot sugároznak, bölcsebbek (persze "kivétel erősíti a szabályt", és ez amúgy nem is azt jelenti, hogy egy korombéli/picit idősebb srác se jöhet be), stb. Viszont ha egy 30+-os férfivel kerülök kontaktusba mondjuk neten, akkor mindig az az érzésem, hogy úgysem vesz komolyan, csak "meghúzni" akarna, csak egy naiv kislánynak tekint, akit jól meg lehet ***, stb. Szóval a kérdésedre a válasz: Beszélgetni beszélgetek egy darabig, mert alapvetően tényleg vonzóbb korosztály számomra (pedig van is és volt is apám, mielőtt még valaki ezzel jönne), de bennem vannak az előbb említett félelmek, "gyanúk" is. Meg persze az is előjön bennem, hogy ki tudja, valójában kicsoda, micsoda, és mit akarna velem/tőlem (lehet, hogy kicsit "paranoiás" gondolkodás, de én úgy vagyok vele, hogy inkább az óvatosság).
Úgyhogy engem végül is szemponttól függően zavarna is meg nem is a korod.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!