Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek tetszenék ezek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek tetszenék ezek alapján?

Figyelt kérdés

Külsőre:

Kb. 170 cm. Kék szem, szőkés-barna haj, átlagos alkat.

Belsőre:

Szeretek olvasni, sportolni (főként a labdajátékokat preferálom), a természetben lenni. Okosnak mondott vagyok, viszont nehezen nyílok meg, és van egy kis önbizalom hiányom is. Többnyire tudom, hogy kivel mikor, hogyan kell viselkedni. Nem vagyok túl lányos. Szeretem az olyan filmeket, könyveket mint a Gyűrűk ura, Batman, Harry Potter, Éhezők viadala.

Nektek ezek alapján szimpatikusnak tűnök?

2015. aug. 4. 14:28
1 2 3 4
 21/35 plasztik@ä ***** válasza:
küldj képet
2015. aug. 6. 20:11
 22/35 anonim ***** válasza:
ne sietsd mér el #20-as.. :D
2015. aug. 6. 20:29
 23/35 Rsag válasza:
Ha nem baj egy kis korkülönbség, engem érdekelnél :)
2015. aug. 6. 20:45
 24/35 Thomech válasza:
Persze, ezek nagyon jó úgymond "adottságok" :)
2015. aug. 6. 21:50
 25/35 anonim ***** válasza:
#18-as vagyok. Eddig remek. Szeptember 4.-én lesz egy fizetett lagzim, meg egy kislány feleségem, aki vagy 5 évig tabu... De b*k én rá, csak a románokat oda-vissza :D
2015. aug. 7. 10:05
 26/35 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok hány kanos nethuszár kéregetett képet :D de egyébként a leírtak alapján szimpatikus vagy . :)
2015. aug. 7. 16:38
 27/35 anonim ***** válasza:
18-as vagyok, sőt, nem fogod elhinni, de a 25-ös is :D Kedves kérdező, sok perverz keresett már meg képcsere gyanánt? :D
2015. aug. 8. 20:25
 28/35 A kérdező kommentje:

Az esküvőt lemindanám, ha lehetne:DD

Nem kért képet szerencsére senki:D

2015. aug. 8. 21:20
 29/35 anonim ***** válasza:
Hah, addig nincs semmiféle esküvő, amíg nincs a kezembe a jegy a Magyar - románra, ergó, addig lemondani sem tudod
2015. aug. 9. 10:12
 30/35 anonim ***** válasza:
Az mit jelent hogy nem túl lányos?:)
2015. aug. 9. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!