Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 15-16 Éves lányok, ti összejön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 Éves lányok, ti összejönnétek 24-25 éves férfival? (lentebb kifejtem)

Figyelt kérdés

Szóval tegnap éjszaka felhívott haverom húga, hogy bent ragadtak a városban megunták a bulit értük tudok-e menni mert otthon nem veszik fel a telefont. Elmentem értük először szépen sorban kiraktuk a barátnőit majd őt vittem haza itt amikor puszival elköszöntünk volna majdnem lesmárolt igazából jól esett a közeledése, de ittas is volt plusz olyan bűnösnek is érzem magam amiatt, hogy ilyen jólesett a dolog :D

Szerintetek mennyire elitélendő az ekkora korkülönbség ?

2015. aug. 2. 23:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt már nekem hasonlóan fiatal csajom, és nagyon jól ment minden. :)
2015. aug. 3. 12:39
 12/14 anonim válasza:
Szeptemberbe leszek 18 és meggondolnám, hogy összejönnék e egy 24-25 évessel..pedig nem vagyok régi módi, jelenleg van is párom lassan 2,5 éve, aki fiatalabb 24-25-nél.
2015. aug. 14. 23:17
 13/14 anonim válasza:
100%
Én nem ítélem el! 17 múltam, amikor összejöttem az akkor 25 éves barátommal, azóta is együtt vagyunk és minden jól megy (testileg-lelkileg). Persze mi is paráztunk, hogy megszólnak minket, főleg a szüleim véleményétől tartottam... De ha komolyan gondolod, akkor miért ne? Csak azt figyelembe kell venni, hogy ő azért még nagyon fiatal, ez által alacsonyabb szinten van az érzelmi intelligenciája. Szex tekintetében nem tudom mennyire tapasztalt, ha abszolút nem, akkor máshogy kell hozzáállni.
2015. aug. 19. 18:15
 14/14 anonim válasza:
Fiatalon való alkohol fogyasztást ketté lehet szelektálni.1.Elmennek a szülők egy hétvégére és berúg mint a pics@,vagy mint én,idén leszek 16(fiú)és már két éve kapok valamennyi kis alkoholt,de nem baszok be és nem iszok titokban,csak,ha szülő,vagy nagyon jó barát,aki jó régi ismerős megkínál.Otthon,vagy valahol vendégségben biztonságosabb inni,mint egy városi szórakozó helyen.Nem szeretném leírni a lányt,de szerintem majd egy könnyen megkapható leányka lesz.
2016. szept. 11. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!