Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gáz lenne, ha olyan lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne, ha olyan lányt hívnék el, akinek van pasija?

Figyelt kérdés
Van 4 jegyem egy privát buliba. Egy nekem, egy haveromnak, egy a barátnőjének és egy még valakinek. Van egy lány aki tetszik, jól megvagyunk, kedves, stb, de sajnos van fiúja. Gáz lenne, ha elhívnám?
2015. aug. 2. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Vagy még baj is lenne belőle.. mi lenne ha miattad mennének szét?! szerintem ne hívd!
2015. aug. 2. 22:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Te örülnél ha a barátnőd más pasival menne el bulizni?
2015. aug. 2. 22:30
 3/7 anonim válasza:
Egyreszt gaz de masreszt inkabb tiszteletlensek... Es gondolj mar bele milyen lenne meke, mit tennel ha egy masik pasi hivna el a baratnodet...
2015. aug. 2. 22:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is így értettem. Csak nem tudom ki mást tudnék elhívni :/
2015. aug. 2. 23:50
 5/7 anonim válasza:

Egyaltalan nem gaz es nem tiszteletlenseg...

Ugyan ugy elhivod mint egy baratot ebben nincs semmi problema

Ugyan ugy elmehet veled bulizni mint egy lany baratnojevel

2015. aug. 3. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
hát, szerintem elhívhatod ugyanúgy, de csak és kizárólag barátknt. ha meg tudod állni, hogy ne mozdulj rá, akkor nyugodtan. ő meg eldönti úgyis, hogy mi lenne a helyes :)
2015. aug. 5. 00:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ, hasznosak voltak. Végül hosszas gondolkodás után elhívtam ( személyesen ), amire azt mondta hogy: nem nagyon szereti azt a helyet, de velem szívesen eljönne.

Végül helyettünk más döntött, az apjához kell mennie, aki nem itt lakik ( a szülei elváltak ).

De ettől függetlenül köszönöm szépen mindenkinek aki írt.

2015. aug. 5. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!