Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti randiznátok ilyen sráccal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezer meg egy ilyen kérdés van, de gondoltam akkor beszállok én is. Szóval a külsőmről annyit, hogy kb. 167cm magas vagyok, 16 éves (szóval elég alacsony), aránylag rövid sötétbarna/fekete hajjal, elég vékony testalkatú vagyok(egy betegség miatt) és elvileg jóképű, de ez szerintem ízlés dolga, csak illettek már így. Belsőre: próbálok nagyon segítőkész, előzékeny és kedves lenni ahogy csak tudok, aránylag vicces vagyok(sok perverz poénom is van és néha), és jól tűrőm ha épp velem/rajtam is viccelődnek, haverokon én is szoktam, de csak ha tudom, hogy bírják. Sokat olvasok és rengeteg sorozatot nézek, valamint rajzolgatok. Alapvetően a rock és a metál allotróp módosulatait kedvelem(..kedvenc tantárgyam a kémia), de elég sokféle zenére nyitott vagyok, de sok nagyon tud irritálni, szeretek a városban sétálgatni, vagy biciklizni. Egyáltalán nem iszom, és nem cigizek. Vallásos vagyok, de nem az arcodba mászós típus, nekem ez egy elég privát téma. Eddig elég szánalmas a szerelmi életem, nem volt még soha senkim. Amúgy, én inkább a nagy Ő típus vagyok, mármint hiszek többé-kevésbé ebben, ezért nyilván hosszútávú kapcsolatra vágyom, de realista is vagyok és erősen kétlem, hogy egyáltalán lenne barátnőm még egy jó ideig. Itt megjegyezném, hogy amúgy aktív szociális életet élek, de van egy elég antiszociális "énem" is. Nos ha valaki végigbírta olvasni, köszönöm szépen, azt hiszem elég összevissza lett ez a bemutatkozó, sajnálom, amúgy ha valakit érdekel küldhetek képet privátba.2015. aug. 1. 22:08
2/17 anonim válasza:
Nem olvastam végig. Nálam már a 2. mondat közben kiestél...
3/17 anonim válasza:
Én kizárólag egy dolog miatt nem, mert magasabb vagyok nálad.
5/17 A kérdező kommentje:
Igen, erre számítottam, de még eléggé növőfélben vagyok, szóval remélem a magasságom változik, köszönöm hogy végigolvastátok, 2. neked (meg a többieknek is) kösz az őszinteséget.
2015. aug. 1. 22:37
6/17 anonim válasza:
De ne legyél szomi, egy csomó aranyos, kedves, szép alacsony lány van, akik tutira randiznának veled, csak most éppen pont mi, nyakiglábak voltunk errefelé.:D Szóval ne add fel, tuti lesz valaki! :D # 4 vagyok:D
7/17 A kérdező kommentje:
:) Nem egykönnyen adom fel, és köszönöm.
2015. aug. 1. 22:44
8/17 anonim válasza:
Nagyon szimpatikusnak tűnsz a leírtak alapján, szóval igen. :)
Annyi "gond" van, hoogy én 17 vagyok. De nem tűnsz valami éretlen kisfiúnak.
9/17 A kérdező kommentje:
Megtisztelő, ha így látod :D, és ha gondolod szívesen beszélek.
2015. aug. 1. 23:25
10/17 anonim válasza:
Hat ez nagyon edes. Nincs sok ilyen fiu manapsag :) es tartsd magad ennel a nagy O-nel. En is ezen az elven elek :D az elet stilusod is tetszik. S vagod a kemiat az mar plusz pont (nem vagy analfabeta) ;) a magassagod tenyleg pici de meg novesben vagy, de ha ez nyugtat nalam magasabb vagy. 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!