Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elhivtam egy lányt enni, pár...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhivtam egy lányt enni, pár kérdés lent (? )

Figyelt kérdés

"De nem tudom, hogy milyen szándékból hívsz el. Mint barát? :OO" ez mit jelenthet? ő csak barátként szeretne?

úgy egy sima talinak képzeltem el, de mivel többet akarok, ezért gondoltam hogy a "randi" ami nemtudom hogy tényleg az-e, végén megcsókolnám, ez igy okés?

2015. júl. 29. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Megkérdezte, hogy barátként hívod el, csak úgy, vagy pedig randira... A csókot max akkor ha látod rajta is, hogy szeretné és olyan a hangulat...
2015. júl. 29. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Képzeld el a helyzetet fordítva. Mintha te hívtad volna meg őt. Neked jól esne,ha egy sima találkozásból smárolás lenne? Nem szabad félni,hanem a saját döntésedre bízni magad. Fel kell vállalni a döntésed következményét. Ha rossz ha nem.
2015. júl. 29. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Válasz: "Csak úgy barátilag, aztán hogy alakul :)"
2015. júl. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!