Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Lenne egy olyan kérdésem hogy:Egy fiú szerelmet vallott nekem személyesen(szerelmet már vallottak csak facebookon),és nekem nem tetszik,aranyos meg minden csak én sohasem gondolnék rá úgy.Nem akartam megbántani,de végül sikerült elfogadtatni vele hogy én nem akarok tőle semit.Szóval hogyan lehet szépen,illedelmesen visszautasítani valakit hogy az neki ne fájjon?Mindkét nem válaszára kíváncsi lennék,hogy ki hogy látja a dolgokat.2015. júl. 26. 01:01
1/1 anonim válasza:
Fájdalom nélkül nincs visszautasítás, legalábbis szerelmi téren. Biztos választ tud és amennyiben nem szeret belegabalyodni a saját "problémáiba", nem keres külső felelősöket, akkor elfogadta, megértette, továbblép. Majd a hormonkoktél szép lassan ürülni fog belőle és akkor minden ismét virágos és napfényes lesz a számára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!