Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmet nézzünk?
Figyelt kérdés
A barátom át jön majd filmezni de nem tudom mit nézzünk. Kérdeztem hogy milyen kategóriájú filmet szeret de azt mondja hogy mindegyiket. Szóval nehéz választani, nagyon romantikussal nem akarom untatni.
Szóval fiúk lányok nektek mi a kedvenc filmetek?
2015. júl. 23. 23:07
1/7 anonim válasza:
Nézesd meg vele a szürke 50-et. :P
Tők mindegy mi a film, a lényeg az, hogy együtt vagytok.
3/7 anonim válasza:
Valami komolyabbra, ilyen elgondolkodtató filmre gondoltál, vagy valami vígjátéka? (vagy akár akció, bár lehet azt csak a barátod élvezték, nem tudom... :D)
4/7 A kérdező kommentje:
Inkább vígjáték :)
2015. júl. 23. 23:25
5/7 anonim válasza:
Férfiak nők és gyerekek vagy Nagyfiúk..so
7/7 anonim válasza:
A Diktátor,22 Jumpstreet kamuzsaruk, förtelmes főnökök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!