Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 13 éves vagyok többi lent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok többi lent?

Figyelt kérdés
Bejön egy srác régóta beszélünk, elhívott moziba és el is fogok vele menni de csak úgy hogy jön pár osztálytársam velünk. Nem tudom hogy mondjam el anyának hogy van barátom ugyan is biztos vagyok benne hogy "felvilágosítást" tartana. Amit meg nagyon nem akarok. Járjak és beszéljek a sráccal titokban? Végül is nem lesz nehéz mert egy suliba járunk. Szerintetek mondjam el? Ha igen hogy?

2015. júl. 23. 00:19
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

13 éves vagy.

ne járj a sráccal titokban , mondd el anyukádnak

vagy hát ha nektek a ,, járás" a kézfogásban teljesedik ki akkor oké .

pl. ,, Anya, az egyik osztálytársam a Peti tetszik nekem ." ennyi :)

2015. júl. 23. 00:35
 2/2 anonim válasza:

Legalább hány éves a srác 20? Moziban érdekes lesz majd egymás mellett ülni aztán úgy elválni hogy "jó volt a film". Egyrészről szerintem is szólj a szüleidnek róla.

Meg az szerintem kissé gáz hogy a suliból, de mindenkinek szerintem onnan van az első.

2015. júl. 23. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!