Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, miért kérdezte, és mondta ezt?
Van egy ismerősöm akivel 2 évig nem beszéltem, aztán írtam neki úgy 4-5 napja, beszéltünk, mondtam, hogy örülök hogy csevegtünk, azt mondta ő is. Aztán 2 nappal később megint írtam neki, és azóta naponta 1-3 üzenetet váltunk egymással, hol hosszabbak, hol rövidebbek, de a lényeg, hogy érdeklődik, ő is tesz fel kérdéseket.
Spanyolországban van rokonoknál, szóval eléggé elfoglalt, tehát amikor feljön és van ideje akkor válaszol. Volt egy picit több mint 1 éves kapcsolatom(első volt számomra), tettem egy megjegyzést, hogy amikor xy-nal voltam ez és ez utált, mert neki is tetszett a lány. Erre úgy reagált, hogy "vége a szerelemnek? :( " miért lett vége? biztos cukik lehettetek, bár nem tudom láttalak-e titeket :D "
Miután elmondtam, az okot, akkor nem mondott semmit már azzal kapcsolatban amit leírtam.
17 évesek vagyunk
Hát cimbora...KÉRDEZD MEG!
"Szia sinorina, megmondanád, ezt hogy értetted, por favor?
Valószínűleg azért kérdezte,mert valamilyen szinten érdekelte :D
De akár az is lehet,hogy nem akart bunkó lenni... Én ugyanígy tettem volna fel a kérdést a megjegyzéssel együtt,de lehet hogy nem ugyanazzal a szándékkal,mint ahogy az ismerősöd kérdezte.
Valószínűleg azért nem reagált mert vagy nem ért még rá válaszolni,vagy pedig nem tud hozzászolni a dologhoz.
Ezeken az indokokon kívül persze van még több ezernyi,de ezek a legreálisabbak. Remélem tudtam valamit segíteni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!