Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek, miért kérdezte,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, miért kérdezte, és mondta ezt?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akivel 2 évig nem beszéltem, aztán írtam neki úgy 4-5 napja, beszéltünk, mondtam, hogy örülök hogy csevegtünk, azt mondta ő is. Aztán 2 nappal később megint írtam neki, és azóta naponta 1-3 üzenetet váltunk egymással, hol hosszabbak, hol rövidebbek, de a lényeg, hogy érdeklődik, ő is tesz fel kérdéseket.

Spanyolországban van rokonoknál, szóval eléggé elfoglalt, tehát amikor feljön és van ideje akkor válaszol. Volt egy picit több mint 1 éves kapcsolatom(első volt számomra), tettem egy megjegyzést, hogy amikor xy-nal voltam ez és ez utált, mert neki is tetszett a lány. Erre úgy reagált, hogy "vége a szerelemnek? :( " miért lett vége? biztos cukik lehettetek, bár nem tudom láttalak-e titeket :D "

Miután elmondtam, az okot, akkor nem mondott semmit már azzal kapcsolatban amit leírtam.

17 évesek vagyunk

2015. júl. 20. 21:25
 1/2 anonim válasza:

Hát cimbora...KÉRDEZD MEG!

"Szia sinorina, megmondanád, ezt hogy értetted, por favor?

2015. júl. 21. 01:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért kérdezte,mert valamilyen szinten érdekelte :D

De akár az is lehet,hogy nem akart bunkó lenni... Én ugyanígy tettem volna fel a kérdést a megjegyzéssel együtt,de lehet hogy nem ugyanazzal a szándékkal,mint ahogy az ismerősöd kérdezte.

Valószínűleg azért nem reagált mert vagy nem ért még rá válaszolni,vagy pedig nem tud hozzászolni a dologhoz.

Ezeken az indokokon kívül persze van még több ezernyi,de ezek a legreálisabbak. Remélem tudtam valamit segíteni..:)

2015. júl. 21. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!