Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
egy rendezvényen megismertem 2 fiút. mind a kettő rám írt facen hogy nem e találkozhatnánk, az egyikkel már meg volt ez a "randi" a végén még csókolóztunk is és meg beszéltük a következőt is. Na de ugye ott van a másik is akivel nemsokára találkoznánk és nekem az első nagyon bejött viszont nem akarom már lemondani. Nem akarom hülyíteni őket meg semmi ilyesmi, valószínűleg a másikkal nem is lesz több csak egy mozi és meg mondom neki hogy csak haverok lehetünk, de olyan szarul érzem magam. Ti mit tennétek a helyemben?2015. júl. 16. 22:35
1/10 anonim válasza:
Vagy mondd le az egészet, vagy tisztázd még a találka előtt, hogy ez részedről nem randi.
2/10 theazombiee válasza:
Micsoda mázlista itt valaki. Ha az első tetszik mi a francért mész el a másikra?? Közöld már a másodikkal, hogy bocs, de nem lehet köztünk semmi. Nem kéne kavarni
3/10 anonim válasza:
Szerintem még a mozi előtt mond el a második srácnak , hogy csak barátok lehettek a részedről.
4/10 A kérdező kommentje:
nem akarok kavarni. még mozi előtt megmondom a srácnak hogy ez az egész max baráti alapon lehet.
2015. júl. 16. 22:47
5/10 A kérdező kommentje:
22:46
az lesz
2015. júl. 16. 22:49
6/10 anonim válasza:
Bocsi, de megkérdezhetném, hogy mikor volt a rendezvény?:D
7/10 A kérdező kommentje:
11-én
2015. júl. 16. 23:05
9/10 A kérdező kommentje:
de mondocon :)
amúgy ráírtam és megmondtam neki hogy részemről csak barátilag mire ő azt írta vissza hogy ő is így gondolta
2015. júl. 16. 23:37
10/10 anonim válasza:
Randizni miért ne randizhatna egyszerre két sráccal? Nem kell egy randi után elköteleznie magát. Én adnék egy esélyt a másik srácnak is, hátha ő még jobb, mint az első. Érezze, hogy nem vagy könnyű préda. Lehet én vagyok túl régimódi, de első randin még nem csókolóznék.
Mindegy, a lényeg, hogy szerintem ne szalaszd el a másikat se. Lehet, te se jössz majd be neki annyira, akkor meg egy baráttal több.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!