Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Megint nekem kellene írnom neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint nekem kellene írnom neki?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal 1.5 évig nem találkoztunk, nem beszéltünk, ma írtam neki, jót csevegtünk, és sokat is, úgy másfél órát. Érdeklődött irántam ő is. Úgy tudom nem volt komoly kapcsolata. Nekem volt egy kicsit több mint 1 éves kapcsolatom. Mondtam neki, hogy örülök hogy beszéltünk, azt válaszolta hogy ő is! Nem tudom, hogy én írjak-e rá megint 1-2 nap kihagyással, vagy ne hagyjam ki a holnapi napot? De az is lehet, hogy ő keres majd. Nem akarom zavarni, mert Spanyolországban van rokonoknál 2 hétig még. 17 évesek vagyunk
2015. júl. 15. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem írhatsz neki nyugodtan ,de ne olyan ragadósan mintha rá lennél akadva .Levél szerűen írj! Írd e hogy mi van veled mi történt . Aztán kérdezz vissza.Utána hagyj időt! :) 18/L
2015. júl. 15. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok az egyik legjobb ismerősömmel. Mindig várom,hogy rám írjon, és amikor rám ír,akkor egyből meg is erősítem benne,hogy örülök neki. Pl. akkor is mesélek neki egy rövid történetet a mai napomról,ha az pl. arról szól,hogy sikerült kézzel lecsapnom egy szúnyogot(tudom,hülyeség,csak példaként,hogy értsd),pedig másnak simán válaszolok semmi extrával.Oké,a mi helyzetünk inkább régi barátság,de szerintem az ő írásából is azért le tudod szűrni,hogy szívesen ír e,és ha nem a lerázós stílus,akkor mindenképp te keresd őt,mert ha csak barátként is,de tutira örülni fog,hogy érdeklődsz utána.
2015. júl. 15. 19:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket! Az a helyzet, hogy sokat írt ő is, és kérdezősködött.. Amikor hazajön mindenképpen, elakarom hívni valahova, de addig nem akarom lerohanni..
2015. júl. 15. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
írj neki mindenképp :)
2015. júl. 15. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!