Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne finoman megmondani?
Most figyelj, ha kinézetre van 17-18, adj rá egy esélyt, ismerd meg, hogy szellemileg mennyire érett stb. A kor csak egy szám.. Valószínű persze, hogy még azért elég éretlen, de hátha nem...
Amúgy meg "szerintem nagyon fiatal vagy még hozzám, ne haragudj"...
"Jol ereztem magam veled es orulok hogy megismerhettelek, de kicsit fiatal vagy hozzam, ami zavar"
De szerintem ismerd meg milyen a felfogasa, milyen erett, mik az elkepzelesei stb, aztan lehet jol is alakulhat a dolog:) a 4 ev csak most latszik meg, idosebb korban mar normalis (peldaul ha a ferfi 40, a no 36) :)
Figyelj a mondás igaz,a kor csak egy szám:)
engem az esetek többségében 17-25 évesig tippelnek sosem találták még el az eredeti életkorom.én 15 vagyok a barátom tapossa a 20-at de már 8 hónapja nagyon boldog párkapcsolatban élünk:)
DE amik mi összejöttünk 16nak kamuztam magam(mindjárt töltöm a 17-et) aztán mikor már együtt voltunk elmondtam neki hogy mivanxd
persze ledöbbent meg minden dde akkorra már annyira mindegy volt nekünk mert tudtuk hogy egymással akarunk lenni:)
Hidd el,ha tetszik valaki akkor teljesen lényegtelen a kor:)
Szerintem se utasítsd még el.Ha érettebb gondolkodásilag akkor akár esélyt is adhatsz szerintem neki ,mert amilyen gyorsan telnek az évek hamar felcseperedik.
Meg amúgysem kell rögtön szexelni a többi dologban meg már elég érett szerintem egy 14 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!