Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetne finoman megmondani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne finoman megmondani?

Figyelt kérdés
Elhívtam egy lányt randira minden tök jó volt aztán kiderült, hogy 4évvel fiatalabb nálam?! Ránézésre kinézett vagy 17-18nak szóval kicsit ledöbbentem amikor mondta. Hogy lehetne finoman közölni, hogy túl fiatal? Vagy őszintén mondjam meg, hogy emiatt? 18F

2015. júl. 15. 00:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
" bocsi de szerintem tul fiatal vagy"
2015. júl. 15. 00:28
 2/13 anonim válasza:
93%
Mondd meg neki kerek perec, azért egy 14 éves lánynak csak van annyi esze, hogy ezt felfogja, megértse és ne haragudjon rád.
2015. júl. 15. 00:30
 3/13 Technokol Rapid ***** válasza:
95%
Végre valaki aki nem bukik a 14 évesekre :D
2015. júl. 15. 00:32
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Most figyelj, ha kinézetre van 17-18, adj rá egy esélyt, ismerd meg, hogy szellemileg mennyire érett stb. A kor csak egy szám.. Valószínű persze, hogy még azért elég éretlen, de hátha nem...

Amúgy meg "szerintem nagyon fiatal vagy még hozzám, ne haragudj"...

2015. júl. 15. 00:34
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
"ha megtörölted a szádat, beszélnünk kell.."
2015. júl. 15. 00:42
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

"Jol ereztem magam veled es orulok hogy megismerhettelek, de kicsit fiatal vagy hozzam, ami zavar"

De szerintem ismerd meg milyen a felfogasa, milyen erett, mik az elkepzelesei stb, aztan lehet jol is alakulhat a dolog:) a 4 ev csak most latszik meg, idosebb korban mar normalis (peldaul ha a ferfi 40, a no 36) :)

2015. júl. 15. 00:58
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj a mondás igaz,a kor csak egy szám:)

engem az esetek többségében 17-25 évesig tippelnek sosem találták még el az eredeti életkorom.én 15 vagyok a barátom tapossa a 20-at de már 8 hónapja nagyon boldog párkapcsolatban élünk:)

DE amik mi összejöttünk 16nak kamuztam magam(mindjárt töltöm a 17-et) aztán mikor már együtt voltunk elmondtam neki hogy mivanxd

persze ledöbbent meg minden dde akkorra már annyira mindegy volt nekünk mert tudtuk hogy egymással akarunk lenni:)

Hidd el,ha tetszik valaki akkor teljesen lényegtelen a kor:)

2015. júl. 15. 01:06
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Figyelj ha kinőttél a barbiezásból majd hívlak! Chiao
2015. júl. 15. 01:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj, 14 éves lánnyal nincs semmi gond. Majd két év múlva örülni fogsz, hogy van egy 16 éves csajod, hidd el. :D
2015. júl. 15. 02:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se utasítsd még el.Ha érettebb gondolkodásilag akkor akár esélyt is adhatsz szerintem neki ,mert amilyen gyorsan telnek az évek hamar felcseperedik.

Meg amúgysem kell rögtön szexelni a többi dologban meg már elég érett szerintem egy 14 éves.

2015. júl. 15. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!