Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldtök tippeket az első randimhoz?
Sziasztok, egy 16 éves srác vagyok és haveromnak köszönhetően Facebookon összeismerkedtem egy lánnyal. Egyszer sem láttam személyesen, de képek alapján csinosnak tűnik. Nos, elhívtam randira mert nagyon bír engem és tetszek neki és viszonzom neki ezt. Az első randira elhívtam pizzázni. És lehet, hogy életem első komolyabb kapcsolata van kialakulóban és ezt nem szeretném elszúrni.
Egy csöppet félénk vagyok e téren. Nem tudom hogy mit fog gondolni rólam és azt sem, hogy milyen benyomással lehetek rá. Ebben kérek tőletek segítséget. Köszönöm!
legyel termeszetes, add onmagad. hagyd ot is beszelni, de kerdezz, erdeklodj a normalis hatarokon belul, hogy lassan hogy erdekel teged. bokolhatsz aprobb bokokkal, de ne tul elcsepeltekkel, pl jegyezd meg hogy jo illata van, de hagyd a mezes mazos " csillag szemeid vannak" dumakat. politikai / vallasi / nemzetisegi vicceket hagyd ki, es ezeket a temakat keruld.
vihetsz neki egy szal viragot, annak biztosan orulne. ( csoki v mas egyebet ne)
sok sikert. :) majd ird meg h h ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!