Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Mármint első randira hívnám a lányt. MIt lehet csinálni holnap? (vasárnap)

Amúgy a legtutibb az, hogy pár órával ezelőtt a szemébe mondtam hogy szeretem, de tényleg, mert 13 éve ismerem.

Szóval mit mondjak neki? Holnap nincs kedved eljönni velem sétálni? Beszélgethetnénk közbe stb

2015. júl. 11. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
ÚÚÚÚ ember, SOSE mondd azt egy lánynak hogy szereted, mielőtt nem randiztatok minimum egy pár alkalommal. Rosszabb mint a harakiri, kb. lefelezed az esélyeidet. A legtöbb teljesen megijed, nem tudja hova tenni, bepánikol és faképnél hagy. Nem szabad. Szép lassan, hívd el randikra, sokat beszélgessetek, és utána érezni fogja ő is, hogy szeretnél tőle valamit. És akkor már felkészíti magát erre az érzésre, megbarátkozik a tudattal hogy valaki szerelmes belé. De így rázúdítani nem szabad. Most már mentsd ami menthető, hívd el gyorsan randira... mást nem tudok tanácsolni.
2015. júl. 11. 21:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, megijedt, most mit tegyek? Azért mondtam el neki, mert nem akarom, hogy úgy kezeljen, mint eddig.
2015. júl. 11. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ha elhívtad volna randira és szép lassan rávezetted volna hogy te többet érzel, akkor a tudtára adhattad volna. Vagy már legalább sejtett volna belőle valamit, még az is jobb ennél. Hívd el beszélgetni, beszéljétek meg. Ez valószínűleg tanulópénz volt, a következő lánynál nehogy ilyet csinálj...
2015. júl. 11. 22:06
 4/6 A kérdező kommentje:
De tudta mindig, mindig tudta hogy szeretem, csak soha nem vette komolyan!Most nagyon komolyan gondolom és nagyon komolyan mondtam el neki! Ha nem adom tudtára ezt ilyen komolysággal, akkor hiába vezetgetem, olyan mint a versenyló, csak előre lát.
2015. júl. 11. 22:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazatok volt.
2015. júl. 12. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki csinál ilyen hülyeséget egyszer az életében, neked is túl kellett rajta esni. A következő lánynál legalább nem fogod elkövetni ezt a hibát.
2015. júl. 12. 15:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!