Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántatok már meg egy randit?
Figyelt kérdés
randiztam egy sráccal és csókolóztunk is sokat, de a randi közben "jobban megismertem", és rájöttem hogy nekem ez nagyon nem jön be, a stílusa,ahogy beszél..ilyesmi. jó volt amúgy vele lenni,mert kedvelem,de nem szeretnék tőle komolyabb kapcsolatot,és azt a csókot is nagyon megbántam így utólag.
ti voltatok már így?
mit kéne tennem?
2015. júl. 9. 18:24
1/1 anonim válasza:
Hagyni a fenébe. Én is bántam meg.. nekem tetszett, elhalmoztam ajándékokkal, mindig találkoztunk, de egyfolytában titkolózott stb.. sunyi volt, én meg jófej vagyok mindig, mivel szeretek találkozgatni, de annyira "ütött" a dolog, hogy már másfél éve nem is csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!