Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK! Ti mit szólnátok ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ti mit szólnátok ha egy fiú (aki nem néz ki rosszul) így menne oda hozzátok?

Figyelt kérdés
Szóval ha egy srác aki egész helyes (remélhetőleg... igen, magamra gondolok.) úgy menne oda, hogy megszólítana: "Szia, elég aranyos vagy szimpatikusan festesz, innen-onnan figyeltelek (rámutatni egy random helyre). Meghívhatlak egy fagyira/kávéra? Ti elfogadnátok?

2015. júl. 8. 00:54
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%
Kivételesen én is 18/f vagyok, de csak annyit akartam hozzászólni, hogy egy 4 évvel fiatalabb lánnyal összehozott a haverom, fb-n beszélgettünk még a randi előtt pár nappal, és megkérdezte hogy "de nem fogsz feldarabolni vagy ilyesmi ugye?". Ezért lehet fura a figyeltelek dolog :D
2015. júl. 14. 20:18
 42/53 anonim ***** válasza:
Fapofával elmennék ;) eléggé ijesztő a szöveg. Mint ha egy pedomaci lenne... 17/L
2015. júl. 26. 00:11
 43/53 anonim ***** válasza:
71%

naná! persze hogy el!

aztán elmesélnénk egymásnak az álmainkat, megvennéd nekem a májkraftot akarom mondani a fagyit, és elmennénk sétálgatni, meg megnéznénk a naplementét , utána várnánk 10 percet, egymás szemébe néznénk, és elmondanánk egymásnak hogy szeretem a májkraftot, akarom mondani egymást, és a 10 perc után úgyis reggel lesz, és csinálsz fatálkát meg. abba bele gombaragut, aztán fát vágnánk,és ölnénk a zombikat meg a creepereket meg a szkeleconokat iff....

SZEJETJEK!!!! vájjak 5 kor a szökőkútnyály!!

3,5 éves Petike, becézve pici bogyóka

(jajj, ma sem vagyok normális :DD )

2015. júl. 28. 15:14
 44/53 anonim válasza:
Én tuti elfogadnám :D 16/L :D
2015. aug. 5. 14:09
 45/53 anonim válasza:
Úgy örültem volna 17 évesen ha egyszer odajött volna hozzám így egy korombeli srác. :D (még most is örülnék...) Ha nem egy HK-t szemltél ki, sikered lesz ;)
2015. aug. 5. 14:39
 46/53 anonim ***** válasza:
Engem meghívhatsz de csak sörre 19/f
2015. aug. 5. 15:12
 47/53 anonim ***** válasza:
43%

Meghívhatlak egy fagyira/kávéra? Ti elfogadnátok? válasz: NEM

Meghívhatlak egy sörre/pálinkára? Ti elfogadnátok? válasz:

IGEN.

2015. aug. 5. 15:13
 48/53 anonim válasza:
igeen 13/l
2015. aug. 5. 18:34
 49/53 anonim ***** válasza:
Engem szólítottak le már hasonló szövegekkel, de én nemet mondtam. Bár ezek ismeretlenek voltak, de nekem nem jön be. Egy ilyen ffiról azt gondolom, h minden második lányt leszólítja, aztán csak valamelyikkel összejön. az nem derült ki, h ismered - e a kiszemelted...
2015. aug. 6. 14:08
 50/53 anonim válasza:

Ha pár évvel idősebb lány lennék szerintem el, bár azért meg kéne ismerkedni a lánnyal ha úgy gondolnád ő életed szerelme😗

14/L

2017. okt. 20. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!