Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedni, de hogyan? (több lent)
Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni, de nem vagyok az a bulizós típus. Néha szeretek eljárni romkocsmákba, mert ott jó zenekarok lépnek fel, de szeretek felolvasó estekre is elmenni, annak ellenére, hogy nem sok van a városban.
Inkább a mûvészet, irodalom és a zene vonz, nem a hangos mulatozás. Szívesen iszom valakivel egy bögre kávét, egy csendes kis kávézóban, vagy megyek el egy olyan szórakozóhelyre, ahol nem kihívó öltözékû lányok illetik magukat, hanem jó zene szól, és nincsenek túl sokan.
Pécsi vagyok, szóval a város viszonylag nagy, csak programból van kevés.
Szóval a végleges kérdés az lenne, hogy hol és miként tudnék ismerkedni.
17/L
2015. júl. 6. 12:16
1/3 anonim válasza:
Szia 16 fiu vagyok szintén Pécsi és a leírtak alapján hasonlóan érzek mint te :) Könnyen ismerkedek és a lányt tényleg a szívéért szeretem. Írj privibe ha akarsz dumálni ;)
2/3 anonim válasza:
PÉCS!
DJ Zefil, Rendbenman, Wolfie..stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!