Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem merek elmenni randizni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Detto00 kérdése:

Nem merek elmenni randizni mit tegyek?

Figyelt kérdés
19\l vagyok, már voltam randin, de jelenleg 3 ember is elhívott, csak az a baj hogy őket neten ismertem meg és félek elmenni mert hogy mi lesz a véleményük rólam vagy nekem róluk, miről fogunk beszélgetni stb. Mit tegyek?

2015. júl. 1. 13:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Csak légy önmagad, a témák majd jönnek maguktól, persze előfordulhat, hogy beáll a kínos csend, de nem szokott ez olyan vészes lenni....a neten is van témátok, akkor élőben is lesz.

És ami még fontos, hogy mosolyogj (de természetes legyen, ne erőltesd).

Ha neten is szimpatikus vagy neki, akkor élőben is az leszel, ha mégse, akkor max nem lesz belőle semmi, marad a barátság.

2015. júl. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!