Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet leszólítani az úton...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet leszólítani az úton egy olyan lányt, akin tisztán látszik hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés

2015. jún. 30. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát két dolog történhet:

1. Beszélgettek.

2. Gázsprét fúj a szemedbe

2015. jún. 30. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, mikor vásároltam mosolyogva megnezétt egy lány mikor bejött a boltba. Aztan odamentem hozzá és Facebook elérhetőségét cseréltünk :) Az első amit mondott, hogy milyen imponáló, hogy csak így oda mertem menni. Mert elég kevesen szokták ezt :D Szóval csináld csak :)
2015. jún. 30. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké,köszi :) mondjuk így belegondolva sok veszteni valóm nincs,csak akkor van baj,hogyha azthiszem,hogy olyan idős,mint én aztán kiderül ,hogy vagy 5évvel idősebb :D
2015. jún. 30. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Többet nyerhetsz vele mint amennyit veszíthetsz.
2015. jún. 30. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Tényleg ennyire szeretik ha csak úgy odamegy hozzájuk egy fiú?

Mert én valahogy azon gondolkodtam hogy én nekem nincs bennem olyan érzet hogy féljek odamenni csak úgy.

Persze így szemtől szemben egy koncerten vagy buliban nem merek, de valahogy tudat alatt nem is gondolkodom hogy oda kellene mennem hozzá pl egy boltban, vagy állomáson.

Lehet kipróbálom :D

2015. jún. 30. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!