Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen az ideális barátnő?
Nem a tökéletesre gondolok,hanem inkább arra,hogy mik azok a külső-belső tulajdonságok,amik jók ha megvannak az adott lányban.
Köszönöm!
16/L
Kulso: hosszu barna/fekete haj de ha szoke nem gond. A szemuveges lanyokra mostanaban ra flesseltem:D AZ alakja atlagos, pici cici nem art es egy kis fenek se de amugy a kulso annyira nem fontos. Es ne legyen agyon sminkelvel
Belso: ne legyen bekepzelt, legyen aranyos,humoros,figyelmes /en is az vagyok/ es ne legyen hulye...ne dohanyozzon
Kb ennyi
Ha akad ilyen itt, az irjon:) 16f bp.
Nekem külsőre az alacsony, hosszú sötétbarna/fekete hajú, kreolabb bőrű lányok az ideáljaim. Ettől függetlenül összejönnék egy vörös hajú, falfehér szeplős lánnyal is, az összkép számít. A lényeg nekem külsőre, hogy ne legyen ápolatlan és túlsúlyos. Ez a 2 teljesen kizáró ok ismerkedésnél.
Ilyenekről pl. hogy mellméret a következő a véleményem: Jelenleg ismerkedek egy lánnyal pár hete, párszor találkoztunk de még mindig nem néztem rá a mellére, nem érdekel a mérete. Maximum annyi, hogy ne lógjon.
Belsőre is írok pár dolgot, ami nekem sokat számít:
Pl egy nő viselkedjen szélsőségesen mindig alkalomhoz illően. Ha például elmegyünk egy vacsorára, akkor tudja, hogy mi az etikett. Ha pedig otthon szexelnénk, akkor viselkedjen úgy, mint egy legutolsó r banc, mégis szenvedélyes. Nekem nagyon fontos a jó szex és az új eszközök, ötletek kipróbálásában legyen parter.
Adjon időt a barátaimra is, nekem van egy barátom, akinek a nője nagyon ki akarja őt sajátítani. Nagyon utálom az ilyet.
Valamilyen szinten tudja magát ellátni. Fájdalmasan tapasztalom, hogy a korod béli lányok egy része egy kenyeret nem bír megkenni. Itt most természetesen tényleg csak kis számról van szó, de nekem ezek a másokra utalt, életképtelen lánykák elég selejtnek számítanak.
Természetesen ne csaljon meg és ne akarjon féltékennyé tenni. Utóbbi nagyon amatőr dolog és nagyon taszít.
Az nagyon jó, ha a rálátásunk a világra és az érdeklődési körünk nagy részben megegyezik.
Végére még van valami, ami egyszerre belső és külső is: legyen egy igazi NŐ
Ha végigmegyek vele az utcán, mutasson önbizalmat, legyen egy kiforrott elegáns stílusa, ne botladozzon egy 12 centis platform stilettoban, hanem hordja magabiztosan.
Ennyi jutott hirtelen eszembe, remélem nagyrészt érthető. Persze ez csak az én ideálom, de a nagy része szerintem egyezik másokéval.
F18
Belső: egy olyan lányt szeretnék akinek önmagamat adhatom, akkor is szeret, elfogad a hibáimmal, nagyon romantikus, érzelmes de kicsit perverz, aranyos ,kedves ,megértő ,szeret viccelődni, ápolt ,igényes magával , törődik velem.
Külső: sötétbarna/barna hosszú (dús) haj, magas (legalább 175 cm-nél magasabb), a szeme színe barna (de nagyon nem érdekel a szem színe), legyen azért szép cicis, szép szeretni való feneke legyen.
Kulso:Mind1,legyen szep.A kerek nagy mellek bejonnek meg a szep formas fenek.Ha lehet alacsony legyen,annyira imadom ha alacsony egy csaj.:3
Belso: szeresse a szexet es szeressen engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!