Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jancsi123456123 kérdése:
Randi vagy sem?
Figyelt kérdés
12 Éves vagyok tetszik egy lány udvaroltam neki meg minden de randira nem hívtam el. Egyszer az iskolában velem szembe jött a folyosón és én elakartam hívni egy randira. Köszöntem neki és már majdnem feltettem neki a nagy kérdést de akkor azt mondta hogy: "TUDOK RÓLA ÉS NE IS ÁLMODJ RÓLAM".Most mit tegyek?2015. jún. 8. 19:15
1/1 anonim válasza:
valószínűleg nem szeret és nem is jösz be neki ha ilyen durván le patintot de azért kérdezd meg hogy miről miért mondta ezt ...stb. hogy biztos legyél benne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!