Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Randi vagy sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jancsi123456123 kérdése:

Randi vagy sem?

Figyelt kérdés
12 Éves vagyok tetszik egy lány udvaroltam neki meg minden de randira nem hívtam el. Egyszer az iskolában velem szembe jött a folyosón és én elakartam hívni egy randira. Köszöntem neki és már majdnem feltettem neki a nagy kérdést de akkor azt mondta hogy: "TUDOK RÓLA ÉS NE IS ÁLMODJ RÓLAM".Most mit tegyek?

2015. jún. 8. 19:15
 1/1 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem szeret és nem is jösz be neki ha ilyen durván le patintot de azért kérdezd meg hogy miről miért mondta ezt ...stb. hogy biztos legyél benne!!
2015. jún. 8. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!