Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek egy örömlányhoz az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek egy örömlányhoz az első randim elött? 17/F

Figyelt kérdés
Van egy lány (16 éves) , aki nagyon tetszik. Elhívtam randizni és igent mondott. Viszont neki már volt egy évig egy 25 éves barátja. Én pedig még szűz vagyok és ezért nagyon izgulok. A lány nagyon szép és népszerű. Gondolom nem értékelné, ha ügyetlenkednék.
2015. jún. 1. 23:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*nem fogom
2015. jún. 1. 23:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld. Nem lenne jobb tudni, hogy valaki olyannal "bénáztál" először akit szeretsz? :) Most hasonlítsd össze a kettőt! :)
2015. jún. 1. 23:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is az időzítéssel van gondom. Szerintem ha már le van beszélve a randi, akkor rá figyelj, rá gondolj, vele foglalkozz. Nem leszel ügyetlen, ha egy kicsit mégis, akkor emiatt nem fog lenézni. Ha meg lenéz, akkor kár vele lenni. Nem szebb úgy, ha vele lenne az első alkalom, még ha nagyobb is a tétje, a kockázata - szerintem megéri! :-)
2015. jún. 2. 15:51
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Volt amelyik sokat segített.
2015. jún. 2. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!