Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nincs kozos tema. Mit csinaljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs kozos tema. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

5 napja jarunk,azt mondjak hogy kapcsolat kezdesnel nem baj ha nincs kozos tema de engem ez nagyon zavar,meg ugy latom hogy ot is es nem tudok kitalalni semmit :/ ez miatt nem is ir ram fbn,megkerdezte tole a baratnom es azt mondta h mert nem tudunk mirol beszelgetni.amikor talalkozunk akkor is sokszor van kinos csend.szakitsak vele vagy mit csinaljak,valaki pls :(

en 14/l o 19/f

2015. máj. 29. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Szakíts vele. 14 évesen még nagyon dfiatal vagy, főleg egy 5 évvel idősebb fiúhoz. Te kemény nyolcadikos vagy, ő meg már egyetemista koró
2015. máj. 29. 19:06
 2/6 A kérdező kommentje:
nem erdekel a korkulombseg. nagyon beleszeretem es nem akarom elvesziteni
2015. máj. 29. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ekkora korkülönbseggel mit vársz?
2015. máj. 29. 19:40
 4/6 anonim válasza:
Max a fiúnak a gyerekével lehetne fesztelen témád ! Mit vársz egy nagykorútól , inkább koncentrálj a tanulásra ! előbb-utóbb csak összejön egy NORMÁLIS kapcsolat , addig én a helyedben sürgősen szakítanék vele . De mivel nem vagyok a helyedben csak tanácsolni tudom ezt .
2015. máj. 29. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugye tudod,hogy te csak arra kellesz neki? O.o
2015. máj. 29. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:
A korkulombseg nem,de a korkülönbség zavar/ni fog. Vagy téged,vagy őt,vagy a körülöttetek lévőket
2015. máj. 29. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!