Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egybritlány16 kérdése:

Van esélyem nála?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy srác, viszont ő 6 évvel idősebb mint én.

Nagyon jóban vagyunk, de szeretném, ha nem csak barátkent kezelne. Lehet nála esélyem? ( volt mar egy randi felesegunk. Nem tudom hogy randi volt e vagy sem)

2015. máj. 27. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
ha találkoztatok akkor nem vagy neki közömbös de nyugodttan rá kérdezhetsz hogy mi a szitu
2015. máj. 27. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Légyszi írd le, hogy te mennyi vagy! Amúgy szerintem ne siesd el a dolgot, ismerd meg először, aztán vegyél bátorságot magadon, ha úgy érzed tényleg oda vagy érte és egyszerűen kérdezd meg, hogy mit érez irántad. Ha megnyílik előtted és esetleg még szerelmet is vall, teljes mértékben biztos lehetsz benne, hogy komolyan beszél, hiszen 6 évvel idősebb nálad, szóval bölcs és ha nála fiatalabb lánnyal szeretne járni, akkor tényleg nagyon szeret és megbecsül majd.
2015. máj. 27. 22:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom A valaszodat :)
2015. máj. 27. 22:27
 4/5 A kérdező kommentje:
En 17 vagyok, o 23 :) es mar ismerem egy ideje
2015. máj. 27. 22:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Az nem para :O Belefér :D
2015. máj. 27. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!