Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 20 éves srác vagyok. Lányoknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves srác vagyok. Lányoknak mennyire jön be egy hívő srác?

Figyelt kérdés
Református vagyok, minden vasárnap járok Istentiszteletre. Minden pénteken járok Biblia órára.

2015. máj. 24. 19:48
1 2
 11/16 anonim válasza:
Bocs,hogy ezt mondom de ez nem jön be a csajoknak kivéve ha apácát akarsz megfűzni...
2015. máj. 25. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:

nekem nagyon nem jön be. ha nyitott vagy, nem vagy bigott, prűd és nem próbálod rámerőltetni, talán el lehetne kezdeni a dolgot, de szerintem később problémákhoz vezetne.

nem hiszek istenben, nem vagyok megkeresztelve, és nem mennék el semmilyen vallási eseményre. (Istentiszteletre sem)

2015. máj. 26. 10:07
 13/16 anonim válasza:

Én nem értek egyet az előttem szólókkal, nekem pl. kifejezetten tetszik, és előnyös ha egy srác hívő. Főleg, ha református, és jár Istentiszteletre. (:

De ez csak úgy, mint minden más, egyénfüggő. :)

2015. máj. 27. 20:20
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Olyan, mikor te az operát szereted, a párod meg a metált - csak egy "kicsit" rosszabb.
2015. máj. 29. 18:17
 15/16 anonim válasza:

Én is református vagyok, hivő, vasárnaponként járok instentiszteletre, pénteken konfirmandus órákra és ifjúságira:)

Én majd hivő barátot/férjet szeretnék:)

Igaz, ennek még nem jött el az ideje:)

Biztos találsz majd egy hozzád illő lányt,aki így elfogad és szeret:)

14/L

2016. márc. 30. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi infó alapján nehéz tanácsot adni. Minden helyzet más. Én pl. nem vagyok templomba / istentiszelteletre járó, de az értékrendeben, cselekedeteimben úgy élek, hogy nem kell szégyenkeznem senki előtt. Az ateistákat megmosolygom, de azt sem szeretném, ha egy lány presszionálna, hogy járjak gyülekezetbe, stb... ha el tudna fogadni a magam hitével, akkor nem lenne probléma..
2021. dec. 16. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!